Speciális munkák

Profi áruszállítási pályafutásunk során a legkülönfélébb termékek fuvarozását és telepítését bízták ránk az elmúlt évek során.

Sikeresen teljesítettünk különböző jakuzzik és masszázskádak telepítését a legváltozatosabb helyszíneken. Eltérő méretű és kialakítású kültéri masszázsmedencék telepítését is vállaljuk, akár nehezen megközelíthető és elérhető helyszínekre. Magas terherbírású darus gépjárműveink precíz emelést tesznek lehetővé, akkor is, ha a háztetőre, erkélyre vagy teraszra szándékozik elhelyezni az pezsgőfürdőt, vagy más nagy tömegű és ormótlan méretű bútort, műszaki berendezést, vagy akár építőanyagot.

Lehetőséget biztosítunk terjedelmes és robusztus betonelemek, kőtömbök és élő fák stabil szállítására megrendelőink számára, valamint készséggel állunk rendelkezésre képzőművészeti alkotások, szobrok vagy emlékművek biztonságos fuvarozására és professzionális telepítésére.

Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünk számára, és elkötelezetten keressük a megoldást a legszokatlanabb szállítási feladatok kivitelezésére.

Specialitásunk, hogy a lehetetlenre is találunk megoldást!